Generisk Xenical säljes Göteborg

Xenical används för att behandla fetma hos vuxna 12 år eller äldre. Det används också för att minska risken för viktökning efter tidigare viktförlust . Xenical är en gastrointestinal lipasinhibitor. Det fungerar genom att hämma nedbrytning av fett i kosten och bör användas med ett reducerat kaloriintag.

INSTRUKTIONER

Använd Xenical enligt anvisningar från din läkare.

Ta Xenical genom munnen med eller upp till 1 timme efter varje huvudmåltid att fett (upp till 3 per dag).
Om en måltid missas eller inte innehåller något fett, inte ta en dos av Xenical.
Du kan ta Xenical tillsammans med ett reducerat kaloriintag något upp till 3 gånger per dag. Varje gång du tar Xenical, får maten inte innehålla mer än 30% av kalorierna från fett.
Det bör ta multivitaminer innehållande vitamin A, D, E och K för att säkerställa god näring. Tillägget bör tas minst 2 timmar före eller efter take Xenical, såsom före sänggåendet.
Om du inte tar ett sköldkörtelhormon (t.ex.. Levotyroxin), i 4 timmar eller efter Xenical. Fråga din läkare om du har frågor.
Om det faktum att cyklosporin, inte tar det 2 timmar före eller efter Xenical. Fråga din läkare om du har frågor.
Om du missar en dos av Xenical, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

DOSERING

Den rekommenderade dosen är en 120 mg kapsel oral vätska varje huvudmåltid att fett. Doser högre än 120 mg tre gånger om dagen har inte visat sig vara en ytterligare fördel med viktminskning.

Du bör försöka att följa en hälsosam kost plan, såsom den som utvecklats av American Heart Association. Efter denna måltid plan för att hjälpa dig gå ner i vikt, och samtidigt minska några av de potentiella gastrointestinala effekter kan uppstå medan Xenical.