Generisk Nolvadex säljes Göteborg

Nolvadex är en icke – steroida anti – östrogen som kompetitivt hämmar östrogenreceptorer i målorgan och tumörer i dem. Dess verkningsmekanism är inte helt utredda, men det är känt att ett komplex av Nolvadex med receptorn och kofaktor visas och än överförs till cellkärnan förhindra hypertrofi av de celler, som är beroende av östrogen reglering.

Effekten av medicineringen kan vara flera veckor efter en enda dos. Nolvadex kan framkalla ägglossning hos kvinnor, främja produktionen av hypofysen gonadotropiner. Män oligospermi öka koncentrationen av luteiniserande hormon och follikelstimulerande – hormon, testosteron och östrogen i blodet serum. Nolvadex används för att behandla bröstcancer hos kvinnor och män (särskilt efter kastrering) och även när det sprider sig till andra delar av kroppen, njurcancer, melanom och sarkom i mjukvävnad östrogenreceptorer, äggstockscancer.

Dosering och riktning

Ta enligt läkarens rekommenderas, eftersom doseringen beror på ditt tillstånd. Lång behandling (ung. 2 år) rekommenderas. Ta denna medicin med mat och ett stort glas vatten som en enda dos eller dela två (på morgonen och kvällen), inte tugga eller krossa dem.

Försiktighetsåtgärder

Detta läkemedel kan öka risken att utveckla livmodercancer. Var patienter som behandlas Nolvadex Kolla onormal vaginal blödning, förändringar i menstruationen, förändring i flytningar, eller bäckensmärta eller tryck.

kontraindikationer

Nolvadex motsägs hos patienter överkänsliga mot detta läkemedel, liksom kvinnor som behandlas med kumarin-typ antikoagulantia eller djup ventrombos eller lungemboli i kvinnors historia, gravida eller ammande kvinnor. Försiktighet bör iakttas hos patienter ögonsjukdomar (inklusive katarakt), hyperlipidemi, leukopeni, trombocytopeni, hyperkalcemi, svår tromboflebit, tromboembolism (även i historien).

biverkningar

Biverkningar förväntas inte. Om du ändrar den mindre allvarliga bör du omedelbart informera din läkare om det. Nolvadex biverkningar som orsakas av blodvallningar, illamående, kräkningar, viktökning, onormal menstruation.

läkemedelsinteraktion

Nolvadex kan förorsaka avvikelser i lever och blodtester, så regelbunden övervakning av biverkningar orsakade av Nolvadex krävs. Om symtom som gulsot och blödning patienten kommer omedelbart söka medicinsk hjälp omedelbart.

missade dosen

Om du har glömt att ta din dos i tid, gör det så snart du kommer ihåg. Men ta inte om det är för sent eller nästan är dags för nästa dos. Ta inte dubbla eller extra doser. Ta din dos vanligtvis nästa dag i samma regelbundet gång.

överdosering

Akut överdosering hos människa har inte rapporterats. Metastaserande cancer behandlas med maximal tolererbar dos av Nolvadex sidan akut neurotoxicitet manifesteras av tremor, hyperreflexi, ostadig gång och yrsel förekom. Om du misstänker att det var för mycket av detta läkemedel för omedelbar medicinsk hjälp och kontakta din läkare.

lagring

Vid rumstemperatur 20-25 C (68-77 F).