Generisk Clomid säljes Göteborg

Clomid är en icke-steroid anti – östrogen. Mekanismen består av en specifik bindningsaktivitet av östrogenreceptorn i äggstocken och hypophis. Hos patienter med låga östrogennivåer i kroppen som orsakas av effekterna av östrogen, och östrogen kan orsaka höga nivåer av anti – östrogen effekt.

Den låg dos gonadotropiner ökning (prolaktin, follikelstimulerande hormon, FSH och interstitiell cell-stimulerande hormon) inducerar ägglossning, stora doser saktar gonadotropiner. Hela affären Clomid är stimulering av ägglossning inträffa och förbereder kroppen för graviditet. Detta läkemedel kan användas för manliga patienter med infertilitet på grund av låg spermieproduktion.

Dosering och riktning

Clomid administreras för att stimulera ägglossning 50 mg en gång dagligen vid sänggåendet, med början från den femte dagen av menstruationscykeln under 5 dagar (i frånvaro av cykeln – när som helst). I händelse av att det inte finns någon effekt (ägglossning inte inträffar inom 30 dagar) öka dosen till 150 mg / dag eller förlänga kursen till 10 dagar. Ta exakt ordinerats, ta inte medicinen i större mängder.

Försiktighetsåtgärder

Innan dess Clomid berätta för din läkare om du någonsin har haft en allergisk reaktion från klomifen, leversjukdom, depression, tromboflebit. Detta läkemedel kan orsaka synproblem, yrsel eller svindel, speciellt om du behöver noggrann hantering, eller utrustning som kräver en hög koncentration av uppmärksamhet.

kontraindikationer

Överkänslighet, lever eller njursvikt, metrorragi av okänd etiologi, cystor på äggstockarna, tumörer i könsorganen, tumör eller under fungerande hypofysen, endometrios, äggstockssvikt hyperprolaktinemi med graviditet.

eventuella biverkningar

Tillsammans med allergi symtom som läppar, tunga eller ansikte eller bikupor i vissa patienter kan få följande villkor: äggstock kandidater utvidgningen buk- eller bäckensmärta, rodnad, illamående, kräkningar, eller diarré, dimsyn, huvudvärk, onormal uterin blödning .

läkemedelsinteraktion

Berätta för din läkare alla läkemedel och laboratorieoperatörer naturläkemedel du tar om du behandlas med Clomid.

missade dosen

Om du missar en dos, ta den så snart du kommer ihåg, men inte om det nästan är dags för nästa intaget schemat. Om så, hoppa över den missade dosen. Försök inte att kompensera för den missade dosen genom att ta en extra en.

överdosering

Om du misstänker att det var för mycket av drogen omedelbart söka läkarvård.

lagring

Clomid Förvaras torrt ställe borta från solljus vid rumstemperatur 15-30 C (59-86 F).